Kan je Nozem Oil ook drinken?

Hell, yeah! Er is geen drank ter wereld die op Nozem Oil lijkt, dus het is even wennen. Een Nozem is voor een echte bikkel! Peper in een drankje is ook nog niet echt gebruikelijk anno nu. Maar Nozem Oil is smerig lekker! Het smeert alle organen, zelfs de vitale. Dat is al lekker. Je krijgt er energie van, het is een booster. En je wordt er wakker van; geef jezelf of iemand anders een figuurlijke trap onder de reet met een Nozem! Door de zure citrus, de pittige chili, het shotje cafeïne en een vleugje alcohol (10%) krijg je zin om te rocken, te dansen, te racen en samen te lachen! Nozem Oil zit bier niet in de weg, een Nozem is ook lekker naast een biertje, smerig lekker zelfs! Daarom zegt Drs. Nozem altijd: ‘A Nozem a day, keeps de wekker away!


Hoe dan?

Nozem Oil kan je puur drinken, lekker koel of on the rocks, met een ijsblokje. Door een trechter, uit een klein olieflesje of zelfs uit een glas. Denk er wel aan uw plafond te verstevigen, want anders vliegt u er doorheen! Nozem Oil kan je ook super mixen. Met cola (Noco), verse jus (lekker en gezond), sinas (Nosi), zelfs koffie en thee (zowel koud als warm), chocolademelk, etc. Try this at home!

Producten en verkrijgbaarheid

Nozem Oil heeft drie verschillende producten:

10 pack (pet)

40 pack (pet)

Literfles
De overheid heeft besloten om de leeftijd voor de verkoop van alcohol en tabak te verhogen naar 18 jaar. Vanaf 1 januari 2014 mag er geen alcohol of tabak verkocht worden aan jongeren onder 18 jaar.

Als een jongere alcohol in de openbare ruimte bij zich heeft is hij strafbaar. Hierbij maakt het niet uit of een fles of blikje dicht of geopend is.

 

De hoogte van de boete is vastgesteld op € 45,- voor jongeren tot 16 jaar en € 90,- voor 16- en 17-jarigen. Openbare ruimtes zijn bijvoorbeeld: de straat, winkelcentrum, station, park, café, disco of sportkantine. Maar let op: je bent niet strafbaar als je tabak bij je hebt. Dat is anders dan bij alcohol.