El Gordo leverd 200 euro op voor Strijd van Salland.

Op de straat hele oudejaarsloten van de El Gordo van Heino is 100 euro gevallen.

Wij hadden beloofd om dit bedrag te verdubbelen.

Daarom hebben wij vandaag 2 januari 2020 200 euro aan Strijd van Salland gedoneerd.


Carolien Jonkman ‘straalt’ Oudejaarsloten in bij de Smulbaai

Paragnoste Carolien Jonkman ‘straalt’ op maandag 30 en dinsdag 31 december Oudejaarsloten van de Staatsloterij in bij de Smulbaai in Heino. Deze ludieke actie is een initiatief van eigenaar John van der Vegt.

Zijn droom? Dat er een enorme prijs valt op een bij hem gekocht lot. Dat is met de Lotto al eens gelukt. In 2010 verkocht de Smulbaai een deel van een winnend Lotto-lot van 36 miljoen euro. Daarnaast mocht hij zijn klanten al blij maken met diverse wat minder grote prijzen. Hij heeft nu Carolien uitgenodigd voor een ‘instralingssessie’. Helemaal niet zo raar, vindt Carolien. “Bidden, schietgebedjes doen, kilometers omrijden, inzetten van geluksgetallen, met de linkerhand de Oudejaarsloten aanpakken; het zijn allemaal rituelen die vele ‘nuchtere’ Nederlanders doen als ze een Oudejaarslot kopen.”

“Een instraling is een handeling waarbij energie aan het Oudejaarslot wordt toegevoegd”, vervolgt ze. “Dat kan op vele manieren gebeuren. Soms ervaar ik dat ik een voorwerp of mens mag zegenen. Maar soms duurt het even voor een droom uit komt.”

Carolien is op maandag en dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur te gast in de Smulbaai. Meer informatie via De Smulbaai, tel. 0572-391670 of via info@carolienjonkman.nl.


El Gordo Heino

Heino – De Smulbaai in Heino presenteert in het kader van de oudejaarstrekking van de Staatsloterij een speciale ‘El Gordo’-actie. El Gordo, oftewel ‘de vette’ is de naam van de roemruchte Spaanse loterij die hele Spaanse dorpen tot miljonair maakte.

 

Iedereen die tussen 10 en 25 december een heel oudejaarslot (of twee halve loten) koopt, mag gratis meespelen met een gezamenlijke straat hele oudejaarsloten die de Smulbaai beschikbaar stelt: valt hierop de hoofdprijs van 30 miljoen euro dan wordt deze ‘El Gordo van de Smulbaai’ verdeeld onder alle deelnemers en kan iedereen zich dus rijk rekenen. Datzelfde geldt voor het totale prijzengeld dat op het El Gordo-straatje valt. Komt het prijzengeld uit ónder de 1.000 euro dan wordt dát bedrag niet verdeeld onder de klanten, maar verdubbeld door De Smulbaai en geschonken aan de Strijd van Salland.

Let op! De flyer en kassabon zijn je deelname bewijs.

Maximaal 1 per klant!


Hotel der Brabander

Je speelt niet alleen gratis mee met De Smulbaai’s El Gordo. Bij aankoop van oudejaarsloten maakt men ook nog eens kans op een van de twee verblijven van drie dagen in Hotel der Brabander in Winterberg inclusief diner en ontbijt, zakgeld en geld voor de brandstof.

 

Voor meer informatie over hotel der Brabander klik hier......


Boulevardspel

Daarnaast kan men net als de voorgaande jaren ook weer meespelen op een van de Oudejaars Boulevards (honderd loten) van de Smulbaai. De deelnemers kopen een lot en het gezamenlijke prijzengeld van de boulevard wordt verdeeld onder de deelnemers.

.Wij hebben op dit moment 1 boulevard met hele loten en 1 Boulevard met halve loten.


Jaar lang gratis Staatsloten

Tevens maakt iedereen die bij ons een oudejaarslot koopt en die voor 10 januari een Staatslot kopen kans op een jaar lang gratis Staatsloten in 2020!