December kalender


Wij koppelen voor de vijfde keer weer een eigen actie aan de jaarlijkse verkoop van de December Kalender. Deze kraskalender biedt 31 dagen krasplezier. Er zijn twee versies. Eentje kost 5 euro en daarbij bedraagt de hoofdprijs 100.000 euro; bij de versie van 10 euro is de hoofdprijs 200.00 euro. Als je de December Kalender koopt bij de Smulbaai maak je kans op diverse prijzen van ondernemers uit Heino en omgeving.

Wij van de Smulbaai doen zelf een extra duit in het zakje. “Zo verloot ik bonnen voor De Veldhoek, Marktzicht, Buuffie's, De Baron, Bij Ne9en en het Buitenhuys. Dit is de Borrelbon van Heino. Deze bonnen met een waarde van 15 euro per stuk kunnen nu besteed worden om eten af te halen of na de lockdown om gezellig uit eten te gaan of wat te gaan borrelen in Heino. Met deze bonnen hoop ik de horeca in Heino een steuntje in de rug te geven.”
In totaal verloten wij meer dan 430 extra prijzen onder de klanten die bij ons een December Kalender kopen. “Allemaal beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. Het zijn
geen kortingsbonnen, maar echte waardebonnen of producten. Van gratis naar de kapper tot een gratis bos bloemen en van vier waardebonnen van 50 euro per stuk voor de Boni of de AH tot in totaal twintig Borrelbonnen. En dan maken onze klanten die in de periode van 9 tot en met 22 november een December Kalender kopen ook nog eens kans op een extra prijs van 1750 euro. Die wordt verloot onder alle deelnemers die zo’n kalender aanschaffen bij een winkel die is aangesloten bij de Kansspelclub.”
John verloot daarnaast ook nog eens twaalf borrelbonnen onder klanten die in de periode van 11 november tot en met 12 december een Oudejaarslot (van de Staatsloterij) bij hem kopen. “Dat is ook een extra prikkel om, met het oog op het coronavirus, de aanloop in de winkel wat te spreiden. Zo hoop ik dat het de laatste week niet te druk wordt in de winkel."

 

 Vindt men een naam van een ondernemer onder de kraslaag dan kan men de kraskaart bij ons

inleveren voor een cadeaubon van de des betreffende ondernemer.

Dit kan tot 1 maart 2021.

Deze bon is dan nog geldig tot en met 31 maart 2021.

Bij de bloemisten en kappers zijn er voor het inleveren uitzonderingen in de periode rond de kerst dagen deze staan vermeld op de betreffende cadeaubon zelf. Let op! 18+

 

 

Helaas is door een fout vergeten te vermelden dat Mooi by Suzanne ook mee doet.

Zij geeft ook 10 x 15 euro aan waardebonnen cadeau.

Mooi by Suzanne De Haarstraat 2, 8141 EX Heino 0572 391290